L’EXPOSICIÓ FANTASMA


58043-cartellvalencia-jpg2

Des del Parc Natural del Desert de les Palmes s’ha promogut una exposició d’aus itinerant. Aquesta viatja per tots aquells municipis que tenen dins del seu terme part del parc, com és el cas de Borriol.

Doncs bé, des del dia 1 de Novembre fins al 15, vam tindre el plaer de contar amb aquesta exposició al nostre poble. “Que no ho sabíeu? Com pot ser? A Borriol en els últims dies no s’ha parlat d’altra cosa, els nostres carrers han estat plegats de cartells anunciadors, fins i tot hem escoltat multitud de bandos que ens comunicaven l’existència d’aquesta exposició”.

No, ara de veres, us jure que estava. Pot ser el problema haja estat en que com diu el cartell, hauria d’haver estat muntada en el Museu Municipal (per si algú no cau, és eixe edifici en desús que hi ha just en front de l’Església Vella), i bé, com podeu imaginar, allí no estava. És més, ningú es va molestar en penjar un cartellet a la porta on apareguera explicat que finalment havien decidit traslladar-la a les parts baixes del nostre ajuntament. Però no acaba ací, tampoc en l’ajuntament es podia observar cap indicació com a que l’exposició es trobava en l’interior.

Per si açò fora poc, l’exposició sols estava oberta en horari d’ajuntament, és a dir de 8 a 3 del migdia, que per tots es sabut que en aquesta franja horària tots estem desfeinats i per suposat que podem acudir a veure-la. Però encara ens ho van ficar més fàcil, ja que l’exposició es trobava oberta sempre i quant la concejal encarregada d’aquesta estigues dins de l’ajuntament. Que la veritat és que desconec si treballa a jornada completa, o com s’ho fa, jo sols puc dir que de les dos vegades que vaig estar, cap de les dos vaig coincidir amb ella.

Res, tot açò és sols per dir-vos que si no heu vist l’exposició, haurà segut perquè tampoc voldríeu, perquè mira que ho van ficar fàcil.

Sheila Carbó

Anuncis

~ per labotalaria a Novembre 18, 2008.

5 Respostes to “L’EXPOSICIÓ FANTASMA”

  1. L’única referència que he tingut sobre l’exposició va ser a una notícia a la Plana al dia. Però va desaparèixer de seguida engolida per la gran quantitat de notícies relacionades amb altres temes, com pot ser el golf o els partits del Borriol C.F. Aixina que si ara entreu no la podreu veure ja. Que conste que no és una crítica a la pàgina, ells cada dia pengen el que reben ja siga per part de les notes de premsa de l’ajuntament o d’altres fonts interessades a banda dels propis articles seus. Si els del club de golf tenen interès en que es sàpiguen les coses que fan doncs envien article i els de la pàgina ho pugen, com pot fer-ho qualsevol adreçant-se al correu que ells hi faciliten. A part d’aquesta referència que vos dic no n’he tingut cap. Reconec que tampoc hagués anat si n’hagués tingut més, però potser molta més gent de la que ha anat sí. Per tant la falta d’informació i els horaris i condicions de l’exposició que descriu Sheila no deixen de ser precaris.

  2. Supose que en l’ajuntament estàn per temes més importants…. com organitzar plenaris a les 13.00 h.

  3. Hola, soc la vida cultural de Borriol i estic en perill d’extinció (com les àguiles perdigueres). Si per algun casual, passejant pel poble, em veus, truca de seguida al 112, que serà segur que algú de l’Ajuntament s’ha tornat boig.

  4. La veritat es que ben pensat no em sorpren gens, perque jo em pregunte: Quantes coses s’hauran fet a Borriol i no ens hem enterat de res???, dons la resposta es fàcil. Coses, com a coses i actes culturals MOLT POCS, pero quan tenen alguna ideaca, com és el cas de l’exposició que comenta sheila, per a que cal que el poble ho sapiga. Tal vegada si fan cartells a la gent del poble se li ocurreix anar i ja la tenim!!! Aixi que crec que allò de fer coses i no enterar-nos no ens ve de nou.

  5. Aquestes dos notícies mostren les contradiccions del nostre ajuntament. La primera està extreta d’una notícia publicada per l’ajuntament el 29 de Setembre de 2008, i la segona correspon a una notícia que aparegué publicada al Mediterraneo el 11 d’Abril de 2008:

    • «El Ayuntamiento de Borriol se une a la campaña de sensibilización de la fauna autóctona y, con motivo del Día Mundial de las Aves, que tendrá lugar el próximo día 5 de octubre, participará en una exposición dedicada al águila perdicera, una especie en peligro de extinción que habita en el Parque Natural del Desert de les Palmes, al que pertenece también el municipio»…..«tiene como objetivo dar a conocer a los municipios de la Comunitat Valenciana el valor ecológico de esta especie, la necesidad de protección para evitar su extinción y las acciones que se realizan para su conservación»

    • «BORRIOL. El Grupo para el Estudio y Conservación de los Espacios Naturales (Gecen), alega el concierto previo del PGOU de Borriol “porque el desarrollo urbanístico del Plan General contradice los principios básicos de desarrollo sostenible y uso racional de los recursos naturales”….. Asimismo, apuntan que “el desarrollo planteado en el PGOU afecta al águila perdicera, que es una especie protegida”»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: