Notícies

El proper dia 30 de Novembre, Jorge i Lluis, membres del Club muntanyer la Pedrera, començaran una nova aventura per terres Argentines, realitzan una nova expedició on intentaran pujar al cim del cerro Aconcagua de 6956 metres d´alçada per la ruta del ” Glaciar de los Polacos”.
Podreu trobar tota l´informació d´aquesta expedició i el que passa dia a dia per terres Argentines en l´adreça del club: www.cmlapedrera.org i entrar el l´apartat ACONCAGUA 2008, i també en el blog: http://polacos2008.blogspot.com/
L´eixida es realitzará el diumenge dia 30 de Novembre a les 11:45 hores, des de la plaçade la Font de Borriol.
Simón Francisco

~ per labotalaria a Novembre 26, 2008.

3 Respostes to “Notícies”

  1. La més sincera enhorabona a la gent de la Pedrera. Sou un luxe per al nostre poble, no pareu.

  2. Vaig a permetre’m posar el mateix comentari ací que a la notícia de la Plana al dia sobre l’expedició de Luís i Cabo on vaig signar com “cavaller”, total hagués dit pràcticament el mateix:

    Ànims als casporros de la Pedrera, sou durs i prou!!!! A vore si tot vos ix bé feu cim i ens feu un “passe” de les photos a les jornades que organitzeu, ja estic esperant-ho en candeletes. I si algú vos diu, “Txè locos i perquè pugeu a eixes muntanyes?”, responeu com un tal Mallory i digueu “Per que estan allí” 🙂

  3. Només puc dir el mateix que Nars i Xavi, aneu i torneu i al vindre ens feu una exposició d’eixos esperats videos que al mateix temps que divertits, son molt interessants per a descobrir el que vosaltres com a grans afortunats podeu veure en estes expedicions.
    Anim, i amunt.

Deixa un comentari