Hola mundo

Be, desprès de molts problemes, i d’alguns mal de caps, amb les seus corresponents patides de son, veu la llum del poble la revista “la botalaria”.

Com ja sabeu, aquest blog el controla el mateix equip, per tant ens toca fer una petita menció. Afortunadament, aquesta revista no està feta al gust de tots, i dic afortunadament perquè això ens farà millorar tot allò que hem replegat com critiques (esperem que siguen constructives) del que hem publicat en ella. Per tant només esperem que en futures edicions, augmentar l’index de lectors, i que aquestos no pensen que fem coses per a nosaltres, i que pensen que l’única aspiració que tenim, és tant difícil com motivadora, com és fer una revista de tots per a tots.

Aquest projecte espera i desitja recollir el màxim d’informació al voltant de la cultura de la nostra terra. Per tant, creiem que serà tant o més important la gent que ens facilitarà la informació per a realitzar els articles, com la gent que els escriurà, ja que si no comptarem amb els primers, no comptaríem amb el que podem anomenar cultura popular. Per tant, esperem i desitgem el augment de tots aquells que ens poden ajudar a millorar aquest projecte que és de tots aquells que tinguen alguna cosa a dir.

Aquesta serà, una revista amb intencions apolítiques, ja que pensem que aquest espai no serà el més apropiat, però hem de deixar clar, que aquesta reflexió no deixa de banda la idea de crítica. Per tant deixarem l’espai del blog i futurs espais com aquest, per a introduir tot allò que el poble pensa de la conducció del nostre poble, com també futures conduccions.

La botalaria

Anuncis

~ per labotalaria a gener 23, 2009.

4 Respostes to “Hola mundo”

 1. Ei!!

  Quan podrem vore els/les d’ultramar la revista?

 2. Ei!

  Per aquí també la volem voreeeeeeeeee!

 3. perdoneu, però estem tenint problemes per poder fer un enllaç per a aconseguir penjar-la. En poc de temps ho aconseguiré. Fins ara artista, dew.

 4. Ei!!

  què li passe a aquest fòrum?
  que no hi ha notícies locals que comentar o què?

  perquè jo tinc moltes coses que m’agradaria poder debatir però clar, no són de Borriol, més que res perque no m’entere del que passe… ara, si voleu saber alguna cosa del referendum de Veneçuela, de la recuperació de Cuba després del huracans, etc. estic al dia… jejeje

  Ara seriosament, m’encantaria que açò tinguera un poc de “vidilla”… la gent que estem lluny o agraïm…

  Salutacions!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: