On està l’oposició?

Oposició:

f. Acció o efecte d’oposar.

f. Qualitat d’oposat.

Oposat:

 adj. Posat enfront d’un altre, com, en una figura rectangular, dos costats no adjacents o dos angles situats en els extrems d’una diagonal; com, en una corba, dos punts situats en els extrems d’un diàmetre; com, respecte a un eix, dos punts situats l’un a cada costat de l’eix en una recta perpendicular a aquest; com, en un triangle, un costat i l’angle format pels altres dos costats.

Sobren les paraules quan u agafa un diccionari. En aquestes ferramentes que tenim al nostre abast, la llengua pren tot el seu sentit, i es transforma en un fer clar i cristal·lí com l’aigua d’un riu que no està humanitzat.

Ara, en aquest “parlament” local, es presenta una situació inigualable per poder dur a terme les pressions que qualsevol força política necessita realitzar, quan té un grup social que l’ha recolzat en unes votacions democràtiques. És hora de demanar accions directes per cada partit i en benefici de tots els veïns de Borriol.

En el moment actual es podria demanar fins i tot una moció de censura per al cap de l’ajuntament, i que aquest no poguera assentar-se en la seua estimada cadira. ¿Seria bo per al poble que ocorregueres això?

La gent deu opinar, deu donar les seues idees i ambicions al voltant del que hauria d’estar passant avui mateix. ¿Quines accions es poden dur a terme?¿Qui està fent realment oposició en l’ajuntament? Jo no ho se, i donat que no puc acudir a cada plenari per les dificultats horàries que ens posen, m’agradaria saber la realitat democràtica que està vivint el nostre poble.

Cristian Fabra

Anuncis

~ per labotalaria a Desembre 16, 2009.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: