Nou número de la revista “La Botalària”

Un any més, l’equip de redacció de La Botalària ens felicitem per poder oferir a tots els borriolencs i borriolenques un nou número de la nostra revista.

Com responent a les pluges  torrencials que van sacsejar el nostre poble el passat mes de setembre, La Botalària brolla en aquesta ocasió amb més força que mai: vore vuitanta pàgines de contingut (més les vuit centrals, ja tradicionals i col·leccionables, de fotografies antigues) i amb la portada en color.

Entre allò que els oferim per a aquest número, a banda del repàs a l’any que tot just ha acabat i a con ha estat la vida associativa local al llarg del mateix, cal destacar una interessant reflexió de Joan Serafí Bernat sobre la situació econòmica de la nostra vila, la presentació de les noves instal·lacions del CEIP L’Hereu, articles d’història local que ens apropen al nostre passat i articles monogràfics com el de l’apicultura de Josep C. Linares.

Però possiblement allò més destacable és la prossecució d’un seguit de sèries (receptes, jocs populars, associacions, borriolencs pel món, rutes pel terme, botànica borriolenca) i l’aparició de noves sobre agricultura i sobre supersticions populars borriolenques.

Una vegada descrita a grans trets la revista, ens resta agraïr a tots aquells que ja l’han adquirida i dir que hi ha alguns exemplars repartits en alguns comerços del poble: Hnos. Chiva, El Racó de la Font i La Lluna.

Finalment, convidar a tots els lectors i lectores d’aquest post a aportar per aquest mitjà tots els seus suggeriments per a la millora de la revista així com idees i propostes d’articles, monogràfics, etc.

La Botalària

Anuncis

~ per labotalaria a gener 18, 2010.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: