LA TORNADA DEL “SOU” i altres…

Seguint amb la noticia publicada ahir al Levante, i que vos presentem en l’anterior post, voldria contar-vos el que es va viure en l’últim ple.

En aquesta ocasió hi havia diferents punts a tractar, el primer d’ells, la revocació de les decisions preses en l’anterior ple, aquell tant conflictiu per l’absència de tots els grups politics de la oposició, i el propi Batiste. En aquell, l’única cosa a tractar-se era la situació d’aquest concejal, van decidir eliminar-li el seu càrrec, i conseqüentment, el sou. Després, amb la invalidació de les decisions d’aquest plenari, es decideix donar-li un nou càrrec a Batiste, i per tant tornar a mantindre el seu sou per la nova funció que haurà de desempenyar, la qual serà coordinar les comissions informatives, que sembla que és, treballar per a totes les comissions, aportant la informació necessària en cada cas.

Un dels altres punts que es tractà fou l’eliminació d’algunes de les línies de telèfon que mantenia l’ajuntament, i que suposaven un cost de vora 1500€ mensuals, sols es van conservar la línea de l’Alcalde, la policia local, i l’encarregat de manteniment.

També es va decidir eliminar el Butlletí d’Informació Municipal, perquè suposava 18.000€ anuals. Personalment crec que és interessant mantenir un document, la finalitat del qual és anar informant al poble de les pases que anem pegant, però sempre i quan siga un document objectiu, i sobretot que no tinga un cost tant elevat.

Un altre punt tractat fou la reordenació dels pagos per comissions, en el què es concretà quant es cobraria per comissió, i finalment es decidí que serien 50€.

A més a més es parlà de la opció de considerar BIC (Bé d’Interès Cultural) a la Banda de Música de Borriol. Açò ve al respecte d’una proposta feta per el BLOC a nivell autonòmic, amb la qual s’espera poder incloure dins de la figura de BIC a les bandes de música de tota la Comunitat, i per tant l’Ajuntament de Borriol va voler adherir-se a aquesta proposta per a que també puga beneficiar-se la nostra Banda.

I per últim es va replantejar en que anaven a invertir-se els diners que concedeix el Pla de Zapatero II o Pla E. S’havia decidit en una reunió que aquestos diners anirien destinats a reparar els camins que havien quedat perjudicats per les últimes pluges, el problema que sembla que ha vist la oposició és que estava sobrevalorat el cost d’aquestes obres, que ascendia a prop de 400.000€, i per contra proposà altres accions a les quals podia anar dirigida esta ajuda, com són: Arreglar el carrer Sant Antoni, llevar el transformador que hi ha ubicat al “Parque”, ficar uns panells informatius electrònics en alguns punts del poble…

L’única finalitat d’aquest post és resumir als nostres lectors el que va succeir en l’últim ple, i per això m’agradaria remarcar que pot ser se’m quede algun punt en l’aire, i per tant agrairia que qualsevol que puga aportar més al respecte, col·labore en el blog i amplie aquesta informació, o done el seu punt de vista.

Sheila Carbó

Anuncis

~ per labotalaria a gener 29, 2010.

Una resposta to “LA TORNADA DEL “SOU” i altres…”

  1. Molt bones, ací us deixe un parell d’enllaços amb informació sobre el projecte BIC de la FSMCV.

    http://www.fsmcv.org/page.asp?op1=1&op2=&Id=6250
    http://www.fsmcv.org/page.asp?op1=1&op2=&Id=6274

    Al segon ja apareix Borriol entre el conjunt de pobles de tota la Comunitat adherits al projecte.

    Salutacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: