Riure, pecar, crear…

Riure, pecar, crear…

Gràcies a Samuel m’ha arribat a les mans el nou CD que han tret recentment Agraviats al mercat. És d’agrair que, en els temps que corren, encara hi haja gent compromesa per la música en la nostra llengua. L’he pogut escoltar amb tranquil·litat i ja puc afirmar que aquests xics s’han superat: lletres acurades, continguts plens de compromís i un disseny excel·lent. No vaig a dir menys del títol, que em sembla prou suggerent, un encert. Imagine que sols ells sabran tot el temps que han invertit per poder homenatjar-nos a aquells que els escoltàrem des del seu naixement. Ara ens toca a nosaltres: cal recolzar iniciatives com aquesta, i per 10 ridículs euros podrem contribuir, encara que siga poc, al redreçament cultural del nostre País. Gràcies per seguir endavant. En definitiva, a tots ens agrada pecar un poc de tant en tant, riure molt i reinventar-nos cada dia, seguir creant… No els podem fallar.

Un instant de silenci,

una mirada nova,

poder dir-te que sí.

(Fragment de Les coses. AGRAVIATS. 2009)

Cristian Linares Bayo

Anuncis

~ per labotalaria a gener 31, 2010.

2 Respostes to “Riure, pecar, crear…”

  1. A mi també m’agrada molt el disc. L’altre dia vaig vore el videoclip a la pàgina http://www.videoclips.cat, i crec que és dels millors videoclips que hi ha en aquesta pàgina (bé, no els he vist tots). De fet, estàvem buscant videoclips per a posar a classe, i va ser un dels que vam triar. Per cert, en aquesta pàgina es poden puntuar els videoclips.

  2. Gràcies per l’enllaç, Salva, no el coneixia. Vaig a utilitzar-lo també per a les meues classes. La veritat és que ens podem sentir orgullosos de tindre dos grups amb forta enllestida en el panorama musical en la nostra llengua. No crec que molts pobles d’arreu del domini lingüístic tinguen eixa representació. Cal que recolzem la gent d’Agraviats i de Malagana de la millor manera que puguem, i ensenyar les seus cançons al nostre alumnat és un dels camins possibles.

    Endavant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: