La web de Borriol

En aquesta pàgina hem iniciat una proposta que cal comunicar. A partir d’ara, amb el període d’un mes, realitzarem una petita enquesta per saber que pensen els veïns al voltant del disseny i les dades que es troben en la web de la localitat.

Amb dita iniciativa, volem traslladar totes aquelles idees i propostes de millora que puguen tenir els habitants, com que els agradaria que apareguera, que els pareix que pot sobrar i quina és la sensació que tenen quan visiten la web del nostre ajuntament.

Us facilitem l’enllaç per poder comprovar que apareix en dita pàgina, per tal de extreure totes aquelles opinions al voltant d’ella.

http://www.borriol.es/VAL/

Cal recordar, que dita enquesta només compta amb quatre respostes, però es poden augmentar amb l’apartat de comentaris que inclou baix de la mateixa. Només us demanem que us identifiqueu com a persones i amb la vostra direcció de correu electrònic, també garantint-vos, que aquesta informació no serà utilitzada per a cap altre fi que no siga el ja explicat.

Si aconseguim extreure idees i propostes de millora, les traslladarem al consistori local de forma personal com a associació, recolzant-nos clar està, amb l’enquesta formulada. Però com ja hem dit, sense utilitzar les vostres dades personals.

Us animem a realitzar propostes, per tal d’aconseguir que tot allò que pertany al poble siga extret del propi poble, per a que tots els veïns ens puguem sentir més participatius.

La redacció

Anuncis

~ per labotalaria a febrer 3, 2010.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: